Roba interior, qui ho diria

| 0 comments

Fins fa uns dies, mai m’havia plantejat cosir roba interior, sobretot per mandra de buscar patrons i investigar com fer-ho. Però gràcies a la Msmissima Sew Weelk de novembre de la Pantigana, m’he decidit a provar-ho.

img_1153petit1

El resultat son aquestes calcetes, fàcils de cosir, còmodes i totalment personalitzables. M’agrada tant el resultat que he fet una comanda de bies elàstic a l’engròs, per poder renovar el meu calaix de roba interior, que fa temps que li fa falta.

img_1152petita2

Tinc pendent provar uns patrons de calçotets que he trobat pel web, i si els resultats m’agraden, a partir d’ara ja no comprarem més roba interior, ens la farem!! És una bona manera d’aprofitar retalls de roba i també d’estalviar-nos uns quants calerons…

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: