Xocolata per untar casolana

| 4 Comments

A casa en som tres que no podem menjar llet ni fructosa, és per això que ens hem d’espavilar i buscar receptes de coses bàsiques, que la majoria de gent compra al supermercat i ni es planteja fer a casa…

Una de les primeres receptes amb les que vaig començar a experimentar va ser la de la xocolata per untar, amb 2 nens a casa es feia imprescindible, per berenars, pastissos,…

Com que no soc gaire partidària de que els nens mengin massa xocolata, a la meva recepta hi ha molta més quantitat de garrofa que de xocolata.

img_1164p

Recepta de  xocolata per untar

Ingredients

  • 200 grams d’avellanes torrades
  • 80 grams de panela, o 100 grams de sucre morè.
  • 2 cullerades soperes de garrofa en pols
  • 50 grams de xocolata negra fondant, en el nostre cas sense llet.

L’elaboració és ben fàcil, sobretot si teniu un robot de cuina dels potents. En primer lloc triturem les avellanes i el sucre fins a obtenir una pasta ben fina. Si fem servir panela no fa falta triturar-la.

A continuació afegim la xocolata fondant i tornem a triturar-ho tot. Afegim la garrofa i ho escalfem a 50ºC durant uns 8 minuts, sense deixar de remenar.

4 Comments

  1. Pingback: Pa de xeixa, fent proves | MonVid

  2. Pingback: Pa de pita de xeixa | MonVid

  3. Pingback: Xeixa pita bread | MonVid

  4. Pingback: Torró de xocolata |

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: