Arreglant unes sabatilles…

| 0 comments

Aquestes sabatilles son un dels molts regals que va rebre la petita durant les festes de Nadal. Tot i que són una monada i li van agradar molt, se les va posar i va dir que no anaven bé… La veritat és que al caminar li queien i no semblava que hi anés gens còmoda.

img_1378p

Avui he estat fent uns retocs, i ara si que em sembla que li aniran bé!!

img_1382p

He posat una goma per la part de dintre, la línia negra que es veu a la foto, perquè quedi la sabata una mica més estreta i s’agafi millor a la cama. També he descosit la cinta amb les borles que només feia bonic i li he donat una utilitat, ara s’agafa a la part de darrere de la bota i es pot lligar al voltant del turmell, així també ajuda a que la bota no es mogui.

img_1380p

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: