Carbassons farcits

| 0 comments

Fa uns dies que vaig veure aquest post de carbassons farcits d’Everybody loves pretty i des de llavors que busco el moment de provar-los.

img_1436p

Avui ha vingut a dinar la meva mare, i aprofitant que els nens estaven distrets amb ella, he provat de fer la recepta.

He modificat algun dels ingredients, ja que nosaltres podem menjar una quantitat molt limitada de tomàquet i de llegums, i res de làctics.

El resultat ens ha agradat molt, em sembla que aquesta recepta l’incorporarem a les habituals.

Recepta de carabassons farcits

  • 4 carabassons mitjans
  • 4 cullerades de tomàquet triturat
  • 4 cullerades pebrot vermell triturat
  • 200g de xampinyons
  • 1 porro gros
  • pa ratllat
  • ametlles crues trossejades
  • oli d’oliva

Primer he tallat els carabassons pel mig i he buidat la major part de la polpa. Els he salat una mica i els he deixat en una safata de forn.
A continuació he trossejat el porro amb el robot de cuina i seguidament l’he dorat en una paella amb oli d’oliva. Mentre el porro agafava color he triturat la polpa dels carabassons i els xampinyons i després els he afegit a la paella per a sofregir-los una estona, junt amb el tomàquet i el pebrot.

img_1432p

Quan el sofregit estava llest he farcit els carabassons i per sobre he afegit les ametlles trossejades i després el pà ratllat. Finalment els he posat al forn a 160ºC uns 30 minuts.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: