Crispetes al microones amb bossa de paper

| 1 Comment

Avui hem decidit menjar crispetes, feia molt temps que no en menjàvem perquè els preparats comercials per a microones no els podem fer servir (porten olis vegetals i amb la intolerància a la fructosa no ens van gens bé) i fer-les a la paella em fa molta mandra.

Ahir per casualitat vaig veure aquest post on expliquen com fer les crispetes al microones amb una bossa de paper, així que avui ho hem volgut provar.

crispetes

L’elaboració és molt fàcil, tant sols s’ha de posar el blat de moro sobre un quadrat de paper de forn i fer un envoltori doblegant-lo, a continuació posar-ho dins d’una bossa de paper una mica gruixudeta, jo vaig fer servir les que em donen amb les verdures, fer-li uns quants plecs per a que no s’obri i posar-la al microones. Pel que fa al temps, les he deixat uns 3 minuts a màxima potència. Com que no ho sabia exactament el que he fet ha sigut esperar a que disminueixin els sorolls de petar les crispetes i apagar el microones…. igual que amb les bosses ja preparades.

De moment no hem fet servir ni oli ni mantega, només sal i el resultat és espectacular, tant bones com les de bossa preparada, i moooolt més sanes!! De fet no he tingut ni temps de fer una foto… han desaparegut!!

One Comment

  1. Moltes gràcies per la recepta, les millors crispetes que he menjat. Excel·lent!!!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: