Crêpes amb farina de xeixa

| 0 comments

A casa ens agraden força els crêpes, i a poc a poc hem anat adaptant les receptes tradicionals a les nostres necessitats…

combinat

Amb el temps hem aconseguit una massa força gustosa, que ens agrada tant per crêpes dolces com salades.

Recepta de crêpes de xeixa

  • 1 tassa de farina de xeixa
  • 1 tassa de llet vegetal de civada
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de melassa d’arròs (si els creppes son salats és opcional)
  • 1 pessic de sal

La preparació és ben senzilla, tant sols hem de posar tots els ingredients en un bol i mesclar-ho amb un robot de cuina, llavors ho deixem reposar uns 30 minuts i ja podem coure les crêpes. Jo les faig amb una paella ben calenta, amb un rajolí d’oli d’oliva..

paella

Ara tant sols falta omplir-les, a nosaltres ens agrada experimentar i mai les fem iguals, excepte la de xocolata que és un classifica i que omplim amb la nostra xocolata casolana.

xocolata (1)

tonyina

crêpes

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: