Doowaps (panets) de xeixa

| 0 comments

Si els preguntés als meus fills quin es el seu berenar preferit, segur que em contestarien aquest: doowaps de xocolata!!!

doowaps

La recepta base es aquesta de Kanela y Limón, modificada una mica per a que en puguem menjar.

Recepta de doowaps de xeixa

  • 220 g de llet de civada
  • 60 g d’oli d’oliva
  • 1 ou sencer + 1 rovell
  • 1 clara d’ou
  • 500 g de farina de xeixa
  • 80 g de sucre moreno
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 15g de llevat fresc
  • 100g de trossets de xocolata

Per fer la massa poso tots els ingredients, excepte la xocolata, a la panificadora, al programa d’amassat de masses dolces, que tarda unes 2 hores. Llavors ho trec i afegeixo els trossets de xocolata, tot amassant una mica a mà. A continuació dono forma als panets i els deixo llevar una estona, fins que doblin el volum. normalment una horeta… Llavors els pinto amb la clara d’ou i els poso al forn 15 minuts a 150ºC.

crus

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: