Galetes de xeixa, ametlla i trossets de xocolata

| 0 comments

Ara fa dies que no feiem galetes i avui me n’han agafat ganes. Rebuscant receptes que tenia com a pendents de provar m’he decidit per una de galetes d’ametlla amb trossets de xocolata. La recepta original es aquesta, però per variar, l’he modificat una miqueta…

xocolata

Recepta de galetes de xeixa, ametlla i trossets de xocolata

Ingredients
  • 300 g de farina de xeixa
  • 2 cullerades de llevat químic
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 100 g de xocolata a trossets
  • 70 g de farina d’ametlles
  • 100 g de melassa d’arròs
  • 100 ml de llet de civada
  • 50 ml d’oli d’oliva
Preparació

Per preparar les galetes he posat tots els ingredients, excepte els trossets de xocolata i ho he mesclat amb la thermomix 1 minut a velocitat 4. A continuació he afegit la xocolata i ho he mesclat 15 segons mes.

Llavors he anat posant cullerades d’aquesta pasta sobre una lamina de silicona i ho he posat al forn uns 10 minuts a 180ºC.

safata

Boníssimes!!! Tant sols us diré que no han arribat a l’hora de berenar!!!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: