Vestit Arorua

| 0 comments

Fa dies i dies que dono tombs al patró de la samarreta Arorua que la Pantigana ens proposava per al MsMSW d’abril, el volia cosir com a vestit i no li acababa de trobar l’acabat que m’agrades… he cosit de descosit tres vegades, ho he deixat aparcat uns dies a veure si m’inspirava…

muntatge

Al final he arribat a la conclusió de que el problema es que vaig decidir fer una talla una mica més gran que la que utilitzo normalment perquè volia que quedes ample, però em vaig passar. Ahir m’hi vaig tornar a posar i he reduït la talla, ara si que me la veig millor!!

La tela es jersei de cotó, tant el negre llis com l’estampat d’estrelles de colors. Per acabar les mànigues i el cos tela de puny verda i rosa per al coll. L’acabat de les butxaques es foe de color lila, es la primera vegada que el provava per a butxaques i no m’acaba de convèncer el resultat, queda massa rígid.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: