Galetes de canyella

| 0 comments

Aquest any la petita va a la classe dels cuiners i les cuineres, i aquest cap de setmana tenia deures: preparar una recepta a casa i després explicar-la a la resta de la classe.

Ella tenia clar que volia fer galetes, així que en vam buscar unes que no fossin massa complicades…

Per cert, el davantal i el barret de cuiner també els va fer una servidora, un altre dia us els ensenyaré amb més detall.

Recepta de galetes de canyella

Ingredients

  • 125g d’oli de gira-sol
  • 125g de llet de civada
  • 130g de dextrosa
  • 1 ou
  • 480g de farina de xeixa
  • 1 culleradeta de llevat químic
  • 1 pessic de sal
  • canyella
  • xocolata o altres decoracions

Preparació

Primer barregem els ingredients líquids: oli, llet, dextrosa i ou. A continuació hi afegim la farina, el llevat, la sal i la canyella al gust. Una vegada ho hem mesclat tot donem forma a les galetes i ho enfornem uns 10 minuts a 180ºC

Nosaltres en vam decorar unes amb xocolata negra i unes altres amb estrelletes.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: