Baguets de xeixa

| 0 comments

Aquesta setmana segueixo fent proves de pa, avui he preparat unes baguets amb farina de xeixa.

Tot i que les he deixat llevar unes 4 hores, la massa no ha pujat gaire i les baguets han quedat força petites… però us he de dir que el gust era espectacular!!

La cara dels meus fills quan les han provat no tenia preu… el primer que han dit es: podem menjar pa de barra? … això de fer barres a casa no passa gaire sovint…

Recepta de pa de baguet amb farina de xeixa

Ingredients

  • 500g de farina de xeixa
  • 250g d’aigua
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de llevat de panader sec

Elaboració

He posat els ingredients a la Thermomix i ho he amassat 10 minuts a velocitat espiga, llavor ho he deixat llevar 1 hora dins de la maquina. A continuació he donat forma a les baguets i les he deixat llevar, separades entre elles per un drap de cotó, unes 4 hores.

Finalment les he cuit al forn uns 15 minuts a 220ºC.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: