Crema catalana amb llet vegetal

| 0 comments

Fa uns dies va ser Sant Josep, i com es tradició varem menjar crema catalana, a la nostra manera…

Recepta de crema catalana amb llet vegetal

Ingredients

  • 500g de llet de civada
  • 110g de dextrosa o sucre moreno
  • 4 rovells d’ou
  • 45g de maizena
  • la pell d’una llimona
  • 1 branca de canyella

Preparació

Posem la papallona a la thermomix i hi anem posant tots els ingredients , excepte la pell de llimona. Programem 15 segons a velocitat 3 1/2.

A continuació afegim la pell de la llimona i ho deixem 11 minuts a 90ºC i velocitat 2. Finalment programem 2 minuts més a la mateixa velocitat però sense temperatura.

Ho posem en bols i ho deixem refredar una mica abans de posar-los a la nevera, on els deixem un mínim de dues hores.

Servim amb sucre cremat per sobre o canyella, segons com us agradi!!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: