Palets cruixents de carabassó

| 0 comments

Avui us poso una recepta molt fàcil de fer i una bona alternativa a les barretes precuinades, plenes de greixos!!

Jo he fet els palets amb carabassó però podeu fer-los amb qualsevol verdura que us agradi: carabassa, moniato, patata, albergínia, pebrot,…

Recepta de palets cruixents de verdures

Ingredients

  • Verdures tallades a tires d’aproximament 1 cm de gruix
  • Llevat
  • Llet vegetal (o ou)
  • Farina (amb gluten o sense)
  • Pa ratllat (jo sense gluten)

Preparació

Podeu fer servir qualsevol tipus de farina que us agradi, jo en aquest cas he fet servir farina de blat de moro.

Barregem la farina amb el llevat. Enfarinem les verdures i les passem després per la llet (o ou) i finalment pel pa ratllat. Posem els palets sobre una reixa de forn tapada amb paper de forn.

Ho deixem coure uns 20 minuts a 180ºC, fins que veieu que estan torrats.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: