Mandonguilles de pollastre, carabassó i farina de blat de moro

| 0 comments

Aquests dies volia provar alguna manera nova de fer mandonguilles, de moment he començat per aquestes…

Mandonguilles acompanyades de pasta soba.

Son mandonguilles fetes amb carabassó, pollastre i farina de blat de moro. La recepta es un mix de varies que anat trobant per la web. Son mandonguilles que podeu menjar soles o bé posades dins d’alguna salsa.

Recepta de mandonguilles de pollastre, carabassó i farina de blat de moro.

Ingredients:

  • 200g de pit de pollastre
  • 250g de carabassó
  • 50 g de farina de blat de moro
  • 1 culleradeta de gingebre en pols
  • 1 ou
  • sal (si les voleu posar en salsa no fa falta)

Preparació:

Ratllem el carabassó i reservem.

Posem el pollastre a la picadora i el piquem ben fi. A continuació el mesclem amb el carabassó.

Batem l’ou, afegim el gingebre i ho afegim a la mescla anterior. Anem afegint la farina fins que la massa quedi compacta.

Ho deixem reposar un mínim de 30 minuts i fem boletes de la mida d’una nou.

Finalment les coem, jo les he posat al forn, a 180ºC fins que s’han enrossit. Si ho preferiu també les podeu fregir amb una miqueta d’oli d’oliva.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: