“Tastets” de carabasso, civada i amarant

| 0 comments

Fa un parell de mesos que tenia aquest post a la carpeta d’esborranys…. un dia que tenia carabass贸 bullit a la nevera i una mica d’amarant vaig improvisar aquest plat 馃檪

Recepta “tastets”聽de carabass贸, civada i amarant

Ingredients:

  • 3 carabassons bullits
  • flocs de civada
  • amarant
  • 2 ous
  • 1 raig d’oli d’oliva
  • sal

Elaboraci贸:

No us聽indico les quantitats dels ingredients perqu猫 vaig posar el que tenia a la nevera i despr茅s per lligar-ho vaig anar afegint els flocs de civada.

La elaboraci贸 es ben senzilla: posem tots els ingredients en un bol i ho triturem fins a obtenir una textura una mica consistent. Llavors amb una cullera anem posant la massa sobre una safata de forn amb paper vegetal. Ho posem al forn uns 10-15 minuts a 200潞C.

Per acompanyar vaig fer una salsa de pastanagues, sofregint una mica de ceba i les pastanagues amb un xic d’aigua uns 20 minuts. Quan ho tenim tot cuit ho triturem i tenim una salsa ben bona per acompanyar carn, pasta o el que faci falta 馃檪

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: