Bunyols de carabassa

| 0 comments

Ara que es temps de bunyols, n’he fet uns de vegetals, que tot i no ser massa dolços, amb una mica de sucre per sobre estan boníssims!!

Recepta de bunyols de carabassa

Ingredients:

  • 500g de carabassa al forn
  • 400g de farina de xeixa
  • 1 sobre de llevat químic
  • oli d’oliva
  • sucre o panela

Preparació:

Posem en un bol la carabassa i amb els dits l’anem esmicolant fins a que ens quedi una textura ben fina. A continuació afegim la farina a poc a poc, fins a integrar-ho tot. Finalment posem el llevat químic i ho deixem reposar uns 45 minuts.

Anem formant els bunyols i els submergim en un cassó amb oli calent fins que estan daurats.

Finalment els passem per un plat amb sucre o panela, si els volem dolços. Una altra opció es menjar-los acompanyats d’una salsa de verdura com aquesta de bolets.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: