Armilla de Jack Sparrow

| 1 Comment

Una altra peça de la disfressa de Jack Sparrow, l’armilla. La part de davant és de vellut lila i l’esquena és d’una tela que feia temps que corria per casa i a la que encara no li havia trobat utilitat…

armilla

El patró de la part de davant l’he fet basant-me en la part de davant de la jaqueta, escurçant-lo i allargant el lateral cap a sota el braç. L’esquena l’he fet a ull, un quadrat amb una mica de forma a la zona de les mànigues. Puc posar-vos el vincle al patró si a algú li interesa.

One Comment

  1. I’m truly enjoying the design and layout of your blog.
    It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create
    your theme? Fantastic work!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: