Torró de xocolata

| 0 comments

Per Nadal una de les coses que més trobo a faltar no poder menjar son els torrons… Els que porten mel queden descartats per la quantitat de fructosa que porten, però aquest any n’hem pogut menjar de xocolata.

N’hem fet de amb xocolata amb llet sense lactosa, amb xocolata negre, amb arrós inflat, amb flocs de blat de moro… Us poso una recepta que es una mica la mescla de tot plegat…  un torró en dues capes, primer la capa de xocolata amb llet i l’arròs inflat i després la capa de la xocolata negra amb els flocs de blat de moro.

Recepta de torró de xocolata

Ingredients

  • 150g de xocolata amb llet sense lactosa
  • 150g de xocolata negre sense llet
  • 150g de xocolata per untar
  • arròs inflat (jo l’he comprat sense sucre afegit)
  • flocs de blat de moro (jo l’he comprat sense sucre afegit)

Preparació

Desfem la xocolata amb llet en un bol, uns minuts al microones, vigilant que no se’ns cremi. Un cop està desfeta afegim la meitat de la xocolata per untar i l’arròs inflat, un parell o tres de grapats, segons us agradi amb més o menys cereals. Posem la mescla en un motlle, donant uns copets damunt del taulell per a que s’assenti bé la xocolata i ho deixem refredar una hora com a mínim.

Després fem el mateix amb la xocolata sense llet i els flocs de blat de moro i ho afegim al motlle. Deixem refredar unes quantes hores, millor si es un dia sencer, i ja ho tenim llest!!

Si voleu que el torro quedi més dolç podeu fer servir cereals ensucrats, o afegit una mica de sucre o dextrosa a la xocolata quan la teniu desfeta.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: