Els meus primers texans

| 0 comments

Fa un parell de mesos em van regalar una tela texana d’estiu molt fina i elàstica, l’he estat reservant fins que he trobat un patró que em convences… Finalment he decidit cosir els meus primers pantalons texans i el model que he triat es el model nº36 de la revista Ottobre Kids.

He de confessar que això de cosir uns texans se’m feia una muntanya però a poc a poc he anat veient que no n’hi ha per tant, el més difícil: descobrir com es posa una cremallera, a partir d’aquí la resta és fàcil…

No tinc foto però vaig fer una primera versió tota texana que no m’acabava de convèncer… uns dies després vaig començar a descosir, escurçar (el patró es pantaló llarg) i a canviar coses… I aquest és el resultat final!!

Uns quants detalls dels afegits!!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: