Reciclant roba

| 0 comments

Una tarda de pluja ben aprofitada, el gran necessitava pantalons urgentment! Ara que comença a fer una mica de calor només pot portar pantalons fins de cotó, per evitar els èczemes a les cames. El problema es que es foraden molt ràpid i em passo els dies fent sorgits, posant pegats i fent-ne de nous…

Aquesta vegada els he fet reciclant samarretes d’adult que ja no fem servir i que vaig recollint de tota la família.

El patró es una adaptació d’un del blog mi rincon de mariposas que vaig adaptant a mesura que el meu fill va creixent.

Aquests els vaig fer en dos colors perquè segons la mida de la samarreta ja no arriba per fer uns pantalons, es van fent grans….

En aquests tampoc arribava la roba, així que vaig afegir un tros de màniga a la part de darrere.

Aquests tenien unes lletres que no m’agradaven gens i per tapar-les vaig improvisar una butxaca feta amb una màniga… a veure si no me n’acabo penedint quan arribi a casa amb les butxaques plenes de sorra 🙂

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.


%d bloggers like this: